Not resolved
4.1
Details
Customer service
Diversity of Products or Services
Exchange, Refund and Cancellation Policy
Product or Service Quality
Reliability
Staff
Turnaround Time
Value for money
Website
0 comments

Sy *** dgn Service ninja van call dulu sebelum dtg..tapi ari nie sy teriam barang tapi tapi seller yg jual menipu die ckp pure gold 999 tapi sebenarnye palsu sy terus call ninja van mintak tolong untuk hold payment sbb sy kena tipu tapi dieowg still nak prosess payment walaupun sy dah bgtau..die suruh sy deal balik dgn seller mmg seller xkan blas la sbb die dah tipu..sy tahu kerja korang mcm nie tapi sekurang2 ade la prikemanusian n tolong sikit die x kan banyk cakap Klau x dpt payment sbb die menipu...Service dah bagus tapi sy sifat tolong menolong n balas kasihan tak ade....2 je nak ckp terima kasih pada owg yg jawab call..semoga awak dipermudahi segala urusan..sy doakan..anda mampu untuk menyelamatkan tapi anda pilih penting kan diri sendiri..

Product or Service Mentioned: Ninja Van Delivery Service.

Reason of review: Poor customer service.

Do You Have Something To Say ?
Write a review

Comments

Terms of Service
Post Comment
Cancel

You May Also Like